"Золотий ключик", Маньківка, Черкаська область
Вітаємо вас на нашому сайті!

Тиждень імунізації

        В останній тиждень квітня (24-30.04) в Україні відмічається Європейський та Всесвітній тиждень імунізації. Основні заходи, матеріали та ключові повідомлення тижня імунізації зосереджені на повторному залученні широкої громадськості до важливості своєчасної планової вакцинації та надолуження будь-яких пропущених або відкладених вакцин, а також привернення уваги щодо необхідності вакцинації проти COVID-19, особливо серед вразливих груп.   

       З метою інформування та популяризації серед дітей та батьків вакцинації у нашому закладі старшою медичною сестрою були проведені бесіди та консультації з відповідних тем.

       Матеріали, які використовувала в роботі фахівець продубльовані нижче.

 

      Завдяки створенню вакцин стали можливими профілактика багатьох інфекційних хвороб .

      Інфекційний процес – один з найскладніших в природі біологічних процесів, а інфекційні хвороби є грізними руйнівними чинниками для людського суспільства, завдають йому колосальний економічний збиток.

        Факторами, що підсилюють опірність організму інфекційним хворобам, є раціональне харчування, забезпеченість вітамінами, а ще, воно ж головне, – імунопрофілактика.

      Імунопрофілактика – це метод індивідуального чи масового захисту населення від інфекційних хвороб шляхом створення або підсилення імунітету.

https://youtu.be/gG_TyLhr0l8?si=Ou3fKBuNHkIrHlTO

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

Логін: *

Пароль: *